Wees slim wanneer u online winkelt: probeer deze tips



Heeft u al eerder producten gekocht terwijl u op de bank lag? Heb je ooit een item moeten vinden, maar wil je niet van winkel naar winkel gaan om ernaar te zoeken?


Geef nooit iemand uw socialezekerheidsgegevens als u online winkelt. Geen enkele winkelwebsite zou deze uiterst persoonlijke informatie nodig mogen hebben. Verlaat onmiddellijk en zoek naar een gerenommeerde website om uw aankoop te doen.


Bekijk klantrecensies voor een nieuwe detailhandelaar als dit de eerste keer is dat u bij hen koopt. Dit geeft u over het algemeen een goed beeld van de kwaliteit van de producten van het bedrijf en de klantenservice. Als de verkoper constant lage beoordelingen heeft, moeten deze worden vermeden .


Veel online winkelsites bieden couponcodes aan om u te helpen een "couponcode" te gebruiken. Ze kunnen gratis verzending of percentages korting aanbieden door deze codes in te voeren waarvoor slechts een bepaald percentage korting vereist is.


Winkel alleen via een internetverbinding. Hackers gebruiken openbare verbindingen om persoonlijke informatie te stelen.


Gebruik zoeksites van online winkels om uw zoekopdracht te verfijnen.


Bekijk uw hele winkelwagentje om er zeker van te zijn dat u weet wat u krijgt.


Als u veel online winkelt, wilt u misschien een service kopen die gratis verzending biedt bij bepaalde winkels. Test verschillende services om te bepalen welke het beste is voor uw situatie.


Bezoek onze online shop: overhemd jongens


Dit geeft aan dat de online winkel die u gebruikt er alles aan heeft gedaan om uw ervaring en informatie veilig te houden.


Veel websites treden ook op als tussenpersoon als er een geschil is dat moet worden opgelost. Anderen zijn slechts gastheer voor ontmoetingen tussen verkopers en kopers en komen niet tussenbeide als zich problemen voordoen.


Controleer op couponcodes voordat u iets koopt. Er zijn veel sites (een daarvan is Retail Me Not) die deze couponcodes catalogiseren zodat u ze kunt doorlopen. Als u problemen ondervindt bij het vinden van een kortingsbon die u kunt gebruiken, zoek dan naar die website en de term "kortingscode". U kunt een kortingsbon vinden.


Veel online retailers gebruiken tracking cookies voor het volgen van gedrag. Deze cookies bevatten informatie over uw online surfgedrag en slaan persoonlijke informatie op. Lees het privacybeleid dat de winkelier van plan is uw persoonlijke gegevens te gebruiken en deze niet eens te weten.


Froogle is een website waar u naar moet kijken. Zo weet u hoeveel u kunt verwachten te betalen en waar u de beste deal kunt vinden. Onthoud dat deze sites niet alle online winkels omvatten, niet elke site online. Ze zijn een plek om te beginnen, maar als u geen resultaten krijgt, kunt u toch ergens anders zoeken.


Neem wachtwoorden die u instelt serieus. Vermijd eenvoudige woorden of gemakkelijk te begrijpen. Maak het net zo moeilijk voor dieven. Gebruik willekeurige wachtwoorden met letters, cijfers of symbolen.


Het einde van het seizoen is de beste tijd om koopjes en opruimingsartikelen op te halen. Net als fysieke winkels willen online verkopers ook aan het einde van het seizoen merchandise dumpen om nieuwe items binnen te krijgen.


Zorg ervoor dat de adresbalk voordat u uw kaartinformatie geeft. De S staat voor veilige versleuteling.


Bekijk altijd uw creditcardafschrift wanneer u online koopt. Zorg ervoor dat het bedrag dat in rekening is gebracht, is wat het zou moeten zijn. Als u onverwachte kosten ziet, neem dan zo snel mogelijk contact op met een medewerker van de klantenservice om een ​​klacht in te dienen. U kunt ook contact opnemen met uw bank om de betalingen te annuleren.


Als u schoenen en kleding koopt, sorteert u de resultaten voordat u ze kijkt. Het is een vreselijk gevoel om iets te vinden dat je een ongelooflijk paar schoenen tegenkomt, alleen maar om te horen dat ze ze niet in jouw maat aanbieden. U kunt uw kansen op teleurstelling verkleinen door die items niet vanaf het begin te zien.


Sommige privacybeleidslijnen staan ​​het delen van uw e-mailadres en andere informatie toe aan marketeers. Hotmail en Yahoo! hebben gratis e-mail die alleen kan worden gebruikt om te winkelen.


Onderzoek producten die u wilt kopen voordat u ze koopt, groot of klein. Veel websites zijn gewijd aan consumentenrecensies en ze zijn enorm nuttig bij het nemen van beslissingen.


Koop alles in één keer om online het meeste geld te besparen. Als u bijvoorbeeld meer dan 25 dollar uitgeeft bij Amazon, kunt u gratis verzending krijgen. Veel winkeliers wijzen verzendkosten vaak af als u tijdens dezelfde winkelsessie een bepaald bedrag bestelt.


Coupons hebben meestal een specifiek venster voor bruikbaarheid. Let goed op deze cijfers om teleurstelling te voorkomen.


Doe grondig onderzoek naar bepaalde items voordat u een aankoop doet. Kijk op online sites voor koopjes, zodat u geweldige deals kunt vinden. U kunt ook uw eigen Google-zoekopdracht voor uw artikel uitvoeren en de prijzen handmatig vergelijken.


U zou nu een grondiger begrip moeten hebben van online winkelen. Winkelen zou nu weer leuk moeten zijn! Gebruik dit advies gewoon goed en het geweldige internetwinkelcentrum wacht op uw aanwezigheid.

Comments