Bu Makalenin Yardımıyla Tüm HVAC Sorunlarınızı Kolayca Yönetebilirsiniz



HVAC ile ilgili her şeyin karmaşık olduğunu düşünüyorsunuz. Bunun nedeni, konunun sizde olmasıdır.




Birini düzeltmesi için sahip olma adını ve yazın. Bu, yükleniciye onlara yardımcı bilgileri verilecektir.




HVAC'nizle mücadele ediyorsanız, bir yüklenici aramadan önce evin etrafına bir göz atın. Bu bilgiler, tamircinin ne olduğunu ve nasıl düzeltileceğini belirlemesine yardımcı olacaktır.




Bir HVAC yüklenicisini seçmeden önce hangi ihtiyacınız olduğuna bilin. Yüklenicinin mevcut sisteminizin ne olduğunu bilmeden boyut telefonla bir tahmin vermesi zor olacaktır. Ne yapmaları anlayamamana yardım etmesi için daha zor olacak.




Kapat, böylece zarar görmez ya da bir şeyi kırmazsın. Ardından, çekin ve üniteleri temizlemeye başlayın.




Yağ delikleri yağlayın. Bunlar kauçuk veya metal bir kapakla kapatılır. Deterjan içermeyen ve hafif, deterjansız SAE 20 yağı olan SAE 20 yağı, porta 10 damla damlatarak kullanın.




Programlanabilir bir termostat, klima faturasından tasarruf etmenin basit bir yoludur. Bu termostatlardan bir bilgisayardan veya bilgisayardan bile kontrol edilebilir.




Bir bakım ziyareti sırasında, motorunu inceleyecek, ünitenin hareketli parçalarını yağlayacak ve ünitenin freon seviyelerine sahip olmasını sağlayacaklar. Bu basit görevler, HVAC sisteminizin en yüksek performansta çalışan sağlamaya yardımcı olacaktır.




Ev sıcaklığınızın tehlikesine kadar izin vermeyin. Klimalar gerçekten sadece makul olmayan yüksek sıcaklıkları soğutabilir. Evinizdeki sıcaklık 100 derece Fahrenheit'e ulaşırsa, sadece yaklaşık 80F'ye kadar soğur. Burası yaşamak için sağlıklı bir ortam değil.




Klimalar bazen buzlanır. Tahliye hattı da bağışlanabilir. Bu fark koyu bir şeyse, termostat ayarınız fan ayarına ve bu, kompresörü devre dışı bırakacaktır. Bu sorunu çözmek için bir profesyoneli aramalısınız, ancak fana geçmeniz buzun erimesine neden olacaktır.




Bir etrafta olan şirketler, paranıza ve zamanınıza değip değmeyeceklerine karar vermenize yardımcı uygulama şirketlerden daha iyi bir sicile sahiptir. Daha yeni bir yüklenici işe almak, önemli bir risk almak gelir.




Müteahhitler farklı ücretler talep eder, bu teslim aldığınızdan emin olun. Ödevinizi yaparak çok para biriktirebilirsiniz. Ne ödemeniz bilmek bilmek için en az bir avuç müteahhitten fiyat teklifi almak istiyorsunuz.




Ünitenizin tıkanmadığını, kanal sızıntılarını kontrol edin. Sızıntılar tamir edildiğinde, test enerji tasarrufu olarak kendini amortisman.




HVAC sisteminizi daha verimli hale getirmek için evinizin baktığı yönü belirleyin. Eviniz ne kadar ısıtılırsa, evinizdeki klimanın zamanı o kadar kolay olur.




Evde HVAC ünitesinde bir ses sesi duyda, içinde birikmiş pislikleri hemen kontrol edin. Soru sorma, soğutma sisteminizdeki fanlara çarpan bir tür dökümüdür. Bir teknisyeni aramadan önce dikkatlice bakın.




Klima alışverişi alanı ölçün. Metrekare başına 20 BTU'ya olan bir kısa saç. Birden fazla odayı soğutuyorsanız, seçilen kare görüntülerini bir araya ekleyin.




Bir köşeye yerleştirilmesi, duvara doğru akmaması için hava akışının yönlendirilmesine izin veren bir tane satın alın.




Bir müteahhit düşünürken daima referans isteyin.




Herhangi bir HVAC yüklenicisi veya montajcısı bir acil yardım hattına sahip olmalıdır. Hava aşırı olduğunda safra evine ona ulaşabilmelidirler.




Bazı müteahhitler, hararet ve yakıt için sizden fazla ücret almaya çalışacaktır. İyi bir yazılı sözleşmeye sahip olmak, bu gibi Ana Bölümeye yardımcı olabilir.




Kendinizi HVAC teknolojisine alıştırmak, umarız bu makalenin başarmanıza yardımcı olduğu bir şeydir. Biraz motivasyon olmadan devam etmek, herhangi bir fiziksel eylemde bulunmadan önce tüm sorusel olarak hesaba katmak zordur. Hepsi bir araya geldiğinde heyecanlanacaksınız.


Daha fazla oku:eca doğalgazlı şofben fiyatları

Comments